Muzyka
VOK patelnia garnek 32 CM MD-50632 PROMOCJA !!! VOK patelnia garnek 32 CM MD-50632 PROMOCJA !!!
pokrywa o średnicy 32 cm.
VOK patelnia 32 cm MD-50632 z nową powłoką teflonową zawierającego tytan i pokrywę ze szkła odpornego na temperaturę jest wykonany z lekkiego stopu aluminium, a spodnią warstwowej. Dzięki temu połączeniu,
gotowania / pieczenia na blasze jest łatwe, nie ma ogromny kłucia, potrzebujemy jedynie minimalną ilość tłuszczu, jedzenie jest zdrowsze i smaczniejsze. VOK smażenia dzięki tradycyjnym kształcie pan skutecznie rozprowadza nagromadzone ciepło na całej powierzchni naczynia, co zmniejsza zużycie energii i czasu na przygotowanie posiłków.
A co najważniejsze ... dzięki wzmocnionym dnem i użytego materiału gotuje się szybciej,
tym samym oszczędzając czas i energię.
Wady i zalety naczynia:
Powierzchnia pojemnika jest pokryta specjalną warstwą, która jest nakładana nowa technologia ciśnienie
Łatwe czyszczenie i leczenie wycieranie ręcznikiem lub czystą szmatką, ewentualnie nawet w zmywarce.
Specjalna powłoka odporna na ścieranie.
Zapisywanie i ekologia tytanu o grubości dno garnka odtwarza również ciepło,
z pieca i gromadzone przez długi czas - oszczędność czasu i energii.
Technologia Casting zapewnia, że dno naczynia nigdy nie deformuje
Artykuły odpowiednie dla wszystkich typów kuchenki: elektryczna, ceramiczną, halogen, indukcji i gazu
Towar nowy, mógł być rozpakowany w celu sprawdzenia zawartości lub wystawienia na ekspozycji w sklepie.
Oryginalne opakowanie (lekko podniszczone).
Idealne Do Kuchnii!!
GWARANCJA 24 MIESIĄCE
Do każdego zakupu dołączamy paragon lub na życzenie faktura VAT 23% Link: olx.pl/oferta/CID628-IDgnjVf.html
WOK MD-50632 na wszystkie rodzaje kuchni WOK MD-50632
Chińska patelnia, czyli wok, została wymyślona setki lat temu. Służy do smażenia w ruchu i szybkiego przyrządzania potraw na ogniu. Wok jest idealny dla nowoczesnej kobiety, która dba o linię, nie ma czasu na przesiadywanie w kuchni i ceni zdrowe jedzenie.
Kształtem wok różni się od tradycyjnej patelni i inaczej się w nim smaży. Ma dno o małej średnicy, ścianki zaś wysokie i pochyłe. Taka budowa pozwala przyrządzać potrawy na minimalnej ilości tłuszczu; zaledwie łyżka oleju pokryje całe dno. Podsmażone kawałki mięsa czy warzyw przesuwa się na ścianki, gdzie miękną w niewiele niższej temperaturze, ale już bez tłuszczu. Jednak w chińskiej patelni można nie tylko smażyć, nadaje się ona również do gotowania na parze oraz duszenia potraw. Ważny jest wybór dobrego woka. Jego ścianki powinny mieć chropowatą powierzchnię, żeby smażone kawałki nie ześlizgiwały się. Dno patelni ma być grube, dzięki czemu długo utrzyma temperaturę. Dobry wok powinien mieć odpowiednio dobraną pokrywkę. Przygotowanie potrawy trwa krótko, nie ma zatem czasu w trakcie smażenia na szukanie przypraw czy siekanie czosnku. Składniki należy pokroić na kawałki podobnej wielkości, bo tylko wtedy usmażą się równomiernie i będą miały podobną konsystencję.
- kute żeliwne rączki
- 32 cm średnicy
- 8,5 cm głębokości
- szklana pokrywka
- chropowata , żeliwna powierzchnia
- odpowiedni na każdy rodzaj kuchni:
gazowe | elektryczne | indukcyjne| węglowe | możesz go używać nawet na ognisku :)
- WOKA MD-50632 możesz myć tradycyjnie lub w zmywarce
WYSYŁKA:
Przesyłka kurierska- 13zł
Przesyłka kurierska pobraniowa- 16zł
Odbiór osobisty
Na wiadomości oraz telefony odpowiadamy od poniedziałku do piątku w godzinach od 8-16 Link: olx.pl/oferta/CID628-IDgSg8j.html
WOK na wszystkie rodzaje kuchni Chińska patelnia, czyli wok, została wymyślona setki lat temu. Służy do smażenia w ruchu i szybkiego przyrządzania potraw na ogniu. Wok jest idealny dla nowoczesnej kobiety, która dba o linię, nie ma czasu na przesiadywanie w kuchni i ceni zdrowe jedzenie.
- kute żeliwne rączki
- 32 cm średnicy
- 8,5 cm głębokości
- szklana pokrywka
- chropowata , żeliwna powierzchnia
- odpowiedni na każdy rodzaj kuchni:
gazowe | elektryczne | indukcyjne| węglowe | możesz go używać nawet na ognisku :)
- WOKA MD-50632 możesz myć tradycyjnie lub w zmywarce
Kształtem wok różni się od tradycyjnej patelni i inaczej się w nim smaży. Ma dno o małej średnicy, ścianki zaś wysokie i pochyłe. Taka budowa pozwala przyrządzać potrawy na minimalnej ilości tłuszczu; zaledwie łyżka oleju pokryje całe dno. Podsmażone kawałki mięsa czy warzyw przesuwa się na ścianki, gdzie miękną w niewiele niższej temperaturze, ale już bez tłuszczu. Jednak w chińskiej patelni można nie tylko smażyć, nadaje się ona również do gotowania na parze oraz duszenia potraw. Jego ścianki powinny mieć chropowatą powierzchnię, żeby smażone kawałki nie ześlizgiwały się. Dno patelni ma być grube, dzięki czemu długo utrzyma temperaturę. Dobry wok powinien mieć odpowiednio dobraną pokrywkę. Przygotowanie potrawy trwa krótko, nie ma zatem czasu w trakcie smażenia na szukanie przypraw czy siekanie czosnku. Składniki należy pokroić na kawałki podobnej wielkości, bo tylko wtedy usmażą się równomiernie i będą miały podobną konsystencję.
Link: olx.pl/oferta/CID628-IDg7Th3.html
zanotowane.pldoc.pisz.plpdf.pisz.plletscook2011.keep.pl
|
|
|